Villa Ekens verksamhet ska erbjuda en trygg och stimulerande miljö där varje barn får en god omsorg och stöd för sin inlärning och utveckling. Problembaserad skolutveckling och Reggio Emilia filosofin är pågående utvecklingsarbeten.

måndag 24 november 2014

Månadsbrev, november

Hej alla föräldrar!
Vi har fortsatt med vårat musikprojekt, och kommer framöver att börja göra instrument tillsammans med barnen. Vår musikhörna är mycket populär bland barnen, välkomna in och titta och prova instrumenten när ni vill!

Vi börjar närma oss Lucia och vi kommer att fira tillsammans med Svalan och deras barn uppe i rörelserummet. De som vill får gärna vara Luciaklädda. Vi träffas den 15 december på Lärkan klockan 6.45. Efter Luciafirandet kommer vi gå ner på respektive avdelning för att fika tillsammans. Ta med er egna fikakorg . Om ni inte har möjlighet att stanna kvar efter Luciafirandet och fika, så ordnar vi frukost till barnen.

Vi vill be er att kolla över era barns extra/utekläder, då det börjar bli blött och kallt ute, och vi är utomhus mycket!

Vi kommer hädanefter att skriva månadsbreven här på bloggen. Vill ni fortsättningsvis fortfarande ha brevet på ett papper, meddela personalen på Lärkan så vi vet!

Vi påminner er om att Villa Eken är stängt för planeringsdagar 7 och 8 januari -2015.

Ha det bra!
/ Mimmi, Annelie, Susanne och Madde


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar