Villa Ekens verksamhet ska erbjuda en trygg och stimulerande miljö där varje barn får en god omsorg och stöd för sin inlärning och utveckling. Problembaserad skolutveckling och Reggio Emilia filosofin är pågående utvecklingsarbeten.

fredag 19 december 2014

Svalans månadsbrev

Hej!

Stort tack för trevliga familjeträffar hos tomten och på Luciamorgon. Roligt att så många kunde vara med.

Vi har fått upp mycket dokumentation på en vägg i Skaparrummet, kom gärna in och titta. Fråga gärna era barn vad som visas på bilderna. Har ni surfat in på vår blogg? Varje vecka lägger vi upp vad vi gjort inom projektet och vilka funderingar barnen haft kring detta. Ställ gärna egna frågor till barnen om vad ni läser, även barn som inte deltagit kan ha funderingar kring bilden. Vi är nyfikna och vi väldigt gärna veta vad ni får för svar från era barn.

Jul och nyheter

Många barn och personal är lediga under jul- och nyårshelgen vilket betyder att vi slår ihop oss och kommer att vara större delen av dagarna på Lärkan.

7-8/1 har vi planeringsdagar, då hela personallaget bland annat ska uppdatera vår kunskap i Hjärt-och Lungräddning. Vi kommer även att ha möjlighet att i hela huset diskutera värdegrundfrågor och gemensamma arbetsätt. 

Den 9/1 har vi öppet som vanligt fast fortfarande är det en del personal som har semester. Ordinarie verksamhet börjar måndagen den 12/1, då är vi full styrka och redo att undersöka ljus, färg och regnbågar!

Telefonnummer
Vårt telefonnummer till Svalan är 011-15 25 18 men innan klockan 8:00 och efter 16:00 nå ni oss säkrast på 011-15 25 12 som är öppnings- och stängsavdelningens nummer.önskar

Annelie, Linda och Suada

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar