Villa Ekens verksamhet ska erbjuda en trygg och stimulerande miljö där varje barn får en god omsorg och stöd för sin inlärning och utveckling. Problembaserad skolutveckling och Reggio Emilia filosofin är pågående utvecklingsarbeten.

fredag 27 februari 2015

Duvan nytt!!

Hej! 
Vi har introducerat vår nya inrikning i projektet, ösa/hälla, med hjälp av våra röda linser. Det är väldigt roligt att se hur barnen går in och blir så fokuserade på materialet. Ni har säkert fått med er lite linser hem, det bjuder vi på ;)
Vi håller just nu på att förändra vårt nästa rum som kommer bli ett ljusrum. Barnen har under veckan varit med och burit bort saker som vi inte längre vill ha där. Nästa steg är att med hjälp av barnen ta in nytt material som ficklampor, ljusslingor och så småningom kommer vi få vårt efterlängtade ljusbord.


På måndag kommer poolen till oss. På tisdag kommer en elev, Moa, från Enebyskolan års 8. Hon kommer att vara hos oss två veckor framöver. 

Fredagen den 13:de kommer vår student från campus, Johanna, tillbaka. Hon kommer att vara hos oss två veckor och kommer även tillbaka senare under terminen. 

//Caroline, Madde, Amal och Maria 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar