Villa Ekens verksamhet ska erbjuda en trygg och stimulerande miljö där varje barn får en god omsorg och stöd för sin inlärning och utveckling. Problembaserad skolutveckling och Reggio Emilia filosofin är pågående utvecklingsarbeten.

onsdag 31 maj 2017

Svalan v 22Hej!

Först vill vi skicka ut ett stort tack till alla som kom och vågade sig på våra aktiviteter. Vilka fantastiska barn ni har som har klurat ut dessa tipspromenadsfrågor och som tränat in alla sånger. Den jättemask som ni tillsammans byggde blev så här fin.


Det var roligt att höra barnens förklaringar och hur noga flera av dem var när ni byggde masken. Hoppas att ni fick lära er något om eller av era barn under kvällen.

Vi har trots kort vecka även hunnit med att gå vidare i projektet. Maskarna fick sällskap i odlingslådorna av lite fröer och växter. Barnen är spända på att se hur det blir när fröerna börjar växa.

Hoppas ni får skönt väder under långhelgen så ses några av oss på måndag och hela styrka ses på onsdag igen. Trevlig helg och glad nationaldag önskar barn och personal på SvalanInga kommentarer:

Skicka en kommentar