Villa Ekens verksamhet ska erbjuda en trygg och stimulerande miljö där varje barn får en god omsorg och stöd för sin inlärning och utveckling. Problembaserad skolutveckling och Reggio Emilia filosofin är pågående utvecklingsarbeten.

måndag 22 januari 2018

Måsen.v3

Hejsan!
Nu är vi igång igen efter julledigheten. På Måsen har det börjat fyra nygamla barn. Vi hälsar dem hjärtligt välkomna. Vi kommer fortsätta att jobba med projekte och lika-olika. Familjen har en central roll denna termin. Därför vill vi be alla ta med ett eller flera kort på familjen. Barnen leker just nu mycket rollekar, vi introducerar våra nya barn i våra miljöer och vårt material. Vi har haft lite problem med bloggen och kommer ej åt våra bilder för tillfälligt, hoppas ni har överseende med det. Vill ni se eller undrar något så är det bara att fråga så hjälper vi gärna till. På mån kommer fortfarande Poolarna till oss på Villa Eken då blir det alltid gemensam musik-sångstund. Agust är ny i pool-gruppen i stället för Mia som slutat och börjat ett nytt uppdrag åt Norrköpings kommun.
Nästa vecka kommer Jenny tillbaka efter sin föräldraledighet. Cissi kommer då att börja på Lärkan och blir kvar i huset.
Ha en bra vecka Mvh Måsarna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar